23948sdkhjf

Kosan Gascenter i Horsens fik nok af tyveri

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Kosan Gascenter satte en stopper for letvægts-tyvene! Efter opsætning af alarm og overvågning med adgangsbrikker fik den familieejede virksomhed endelig bugt med de lidt for lange fingre.

I hyggelige Frederiksberggade i Horsens finder du den – på facaden, lille virksomhed Kosan Gascenter. Hvad der ikke stråler ud af den autentiske bygning er, at den faktisk huser Danmarks førende leverandør af gas til både private og erhverv. Gassen er en eftertragtet vare, og desværre ikke kun for de købende kunder.

”Det var ude på vores gasplads, hvor de havde fået adgang ved at klippe nato-tråden over. Så de stjal vores små letvægtsflasker, som bl.a. kan bruges til gasgrill. For de var jo nemme lige at smutte med.” Fortæller Inger.

Og det er desværre ikke kun på gaspladsen, hvor det har været nødvendigt at øge overvågningen. Der havde ellers aldrig været problemer på privatadressen før, men freden varede ikke ved…

Læs hele artiklen med Kosan Gascenter her.

Gascentret er nu sikret så godt som muligt, og har ikke haft indbrud siden tiltagene med ekstra overvågning og tilføjelse af adgangsbrikker.

Og vigtigst af alt er, at installationerne har givet ro i sindet på Frederiksberggade i Horsens. ”Vi føler os bestemt mere trygge. Vi ved, at det hele er sikret, så vi ikke kommer hjem og det hele er brækket op.” afslutter Inger.

VS Automatic
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Tlf. 75 64 18 99


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.094