23948sdkhjf

Fujifilm Prescale der måler fysisk tryk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Caltech AB

Fujifilm Prescale er en trykfølsom film til engangsbrug.

Fujifilm Prescale findes i 7 forskellige trykområder. Den trykfølsomme film kan tilpasses, klippes eller skæres til for at passe til det, eller de emner der skal måles et tryk imellem. Tilpas stykket og læg det mellem fladerne hvor et trykfordelingsaftryk ønskes. Efter at fladerne har været sammenpresset, viser aftrykket på Fuji Prescale i rødskala, hvordan trykket har fordelt sig.

Der er mange områder hvor man på en enkel og samtidig pålidelig måde vil måle og dokumentere forskellige præcise trykfordelinger og belastningsfordelinger.

Caltech kan tilbyde trykfølsom film til statiske målinger, der farves mere intenst jo højere tryk den er udsat for, og derfor understøtter den trykfølsomme film et stort belastnings- og trykområde. Antallet af applikationer hvor den trykfølsomme fil er brugbar er uendeligt stor, og intet anvendelsesområde er længere en overraskelse. Applikationer som at måle ”downforce” på bilviskerblade, valsetryk, touchscreen tryk på smartphones, over til at måle trykfordeling i senge og på stole.

Trykmålingsfilm indikerer anvendte trykforskelle som variationer i rød farvetæthed. Fra tandlæge til industri finder denne teknologi bred anvendelse.

Se hvordan Fujifilm Prescale anvendes

Hos Caltech tilbyder vi trykfilm til måling af trykfordeling fra Fujifilm. Der er flere udgaver, afhængig af opgavens omfang. Den mest anvendte er PRESCALE trykfilm til at måle trykfordeling.

Der er to typer PRESCALE. Mono-ark består af en polyesterbase, hvorpå det farveudviklende materiale er coatet, med det mikroindkapslede farvedannende materiale lagdelt ovenpå. To-ark type består af to polyesterbaser. Den ene er coatet med et lag af mikroindkapslet farvedannende materiale og det andet med et lag af det farveudviklende materiale. Brug to film, der vender mod de overtrukne sider mod hinanden. Derved kan der måles trykfordeling på hele den samlede overflade.

Når der påføres et tryk, brydes mikrokapslerne, og det farvedannende materiale reagerer med det farveudviklende materiale. Røde pletter vises på filmen. Og derved kan man måle forskelle i trykfordelingen.

Fujifilm Prescale kan bruges indenfor utallige brancher og til utrolig mange forskellige målinger. Se nogle af de forskellige muligheder her:

Prescale introduction compared to digital sensors

Application examples in main industries

Package industry 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Caltech AB

Agern Allé 24
2970 Hørsholm
Danmark
Caltech AB

Send til en kollega

0.127