23948sdkhjf

Industriel kommunikation over WiFi med hurtigere roaming

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

- bedre båndbredde og mindre interferens.

På verdensplan oplever vi, at der er udbredt mangel på råstoffer til produktion af bl.a. elkomponenter med chip, hvilket er til stor gene i industrien, hvor den enkelte lille komponent er af afgørende betydning for færdiggørelsen og afleveringen af store maskiner.

Vores partner ProSoft kan – trods ovennævnte – levere højkapacitets WiFi routere direkte fra lager med kort leveringstid. Routerne kan anvendes sammen med de største PLC-brands.

Anvendelsen af automation vinder større og større indpas i industrien og dermed kommer industriel dataudveksling til at spille en central rolle. Fra starten af forsyningskæden, via produktionen og hele vejen til færdig produktion, giver industri 4.0 mulighed for at opnå højere produktivitet gennem mindre nedetid.

ProSoft Technology har udviklet en specifik produktserie af WiFi routere, som sikrer pålidelighed, fleksibilitet og effektivitet i forbindelse med moderne mobile robotteknologier som AGV’er, Skillets, EMS mv.

Så spørgsmålet er:

Kunne du tænke dig op til 5 gange hurtigere roaminghastighed?

Kunne du tænke dig op til 4 bedre båndbredde ved roaming?

Kunne du tænke dig mindre interferens?

ProSofts router serie er kompatibel med PROFINET og EtherNet/IP systemer samt sikkerhedsprotokollerne ProfiSafe og CIP Safety og roamer på 10 ms eller mindre. Desuden bruger de kun en enkelt Wi-Fi-kanal i stedet for to til roamingformål

Prosoft RLX2 industrielle Wifi routere leveres direkte fra ProSofts lager.

Kontakt Wexøe A/S på tlf. 4546 5800 for flere oplysninger.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.078