23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DATRON CNC værktøj - nu kampagne med 10% rabat

Har du ikke prøvet DATRONs CNC-værktøj? Udnyt nu, hvor vi giver 10% rabat til alle nye kunder.

I mere end 20 år har DATRON udviklet CNC-værktøjer til forskellige bearbejdningsoperationer i mange forskellige materialer. Lige nu giver vi 10% rabat på DATRON CNC-værktøjer til alle nye kunder. 

Bearbejdning i aluminium
DATRONs CNC-værktøjer har høj fræsekapacitet, støjsvag kørsel og høj stabilitet. DATRON har flere fræseværktøjer til mange forskellige bearbejdningsoperationer. De har mange forskellige 1- og 2-skærs fræsere til efterbehandling og planfræsning. DATRON'er har flere forskellige gevindværktøjer til hurtig og præcis skæring.

Forarbejdning i plastmaterialer
Vælg DATRONs CNC-værktøj til hurtig bearbejdning uden smeltning. DATRONs graveringsværktøjer fås med mange forskellige vinkler og spidser. DATRON har også ydre radiusskærere for en perfekt udsynskant.

Forarbejdning i skummateriale
DATRON har udviklet CNC-værktøjer til bearbejdning af skum. Skumskærerne er af meget høj kvalitet og meget omkostningseffektive, tidsbesparende og frem for alt undgår du den efterbehandling, der ellers kræves ved bearbejdning med gængse bearbejdningsmetoder som wire, vand og laserskæring af Polyurethanskum.

Forarbejdning i akrylmateriale
DATRONs CNC-værktøj til akryl har en høj skæreeffekt - uden spånophobning og giver transparente konturoverflader. Disse CNC-værktøjer giver perfekte resultater til både finbearbejdning og grovfræsning!

Forarbejdning i kompositmateriale
DATRONs CNC-værktøjer til bearbejdning i kompositmaterialer er omkostningseffektive og giver præcis bearbejdning i slibende materialer. 4-skårne fræsere med mikrotandning, specialslebet og specialbelægning.

Du er velkommen til at downloade værktøjskataloget her


SOLECTRO AB
Tlf. +46 40-536600
www.solectro.se

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047