23948sdkhjf

Konfigurér din egen arbejdsstation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann Group

Design af individuelle arbejdsstationer i 3D

Hoffmann Group har udvidet deres online-planlægningsservice for værkstedsindretning med en online-konfigurator til GARANT GridLine arbejdsstationer. Den nye service gør det muligt for kunderne at designe deres egne arbejdsstationer og anmode om et uforpligtende tilbud med få klik. Konfiguratoren står til rådighed fra dags dato her

Takket være intuitiv brugerstyring er det let som en leg at arbejde med online-konfiguratoren. Resultatet præsenteres i 3D i realtid og kan ses fra alle fire sider vha. rotering og zoomen. Brugeren kan gemme sin konfiguration til senere ændringer efter tilmelding i eShoppen.

Sådan fungerer online-konfigurationen i praksis: Brugeren klikker først på den ønskede grundtype for sin GARANT GridLine arbejdsstation. Der kan vælges mellem de tre varianter; mLevel til manuel og eLevel til elektrisk højdeindstilling af arbejdsstationen samt eLevel+ til højdejustering af bordpladen. I det næste trin kan brugeren tilføje det relevante tilbehør og tilpasse farven på elementerne. Der findes ti standardfarver. Tilbehør omfatter f.eks. støttesøjler, støttearme, udstyrsskinner, skuffer eller skufferammer til underkonstruktionen. Endelig kan kunden se sit design i 3D og få vist den tilsvarende stykliste. Hvis du kan lide designet, kan du anmode om et uforpligtende tilbud via kontaktformularen.

Den nye online-konfigurator åbner således ikke kun op for nye måder at planlægge produkter på, men også for nye muligheder for interaktion med Hoffmann Groups indretningskonsulenter. Resultatet er større planlægningssikkerhed og tidsbesparelser. Tro mod mottoet "nemmere og hurtigere til det ønskede produkt“.

Læs mere om konfiguratoren her

Hoffmann Group Danmark

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann Group

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann Group

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078