23948sdkhjf

Farvel diesel ...

| Medlemsnyhed | Indrykket af AWILCO Flexible Power Solutions

Brændselsceller slår dieselgeneratorer med flere længder.

Overbevis dine kunder med miljøvenlig strøm fra brændselsceller: Få stor miljømæssig og økonomisk gevinst ved at anvende energi- og miljøvenlige brændselsceller fra EFOY på rigtig mange applikationer.
 
En ren måde at producere strøm på
EFOY & EFOY Pro brændselsceller er baseret på DMFC-teknologi (Direct Methanol Fuel Cell). En miljøvenlig katalytisk proces bruges til at omdanne alkoholen metanol til strøm – direkte og effektivt uden tab undervejs. Derfor er denne teknologi en af ​​de reneste måder at producere strøm på.
 
Brændselsceller har rigtig mange fordele i forhold til konventionelle generatorer:
– Energi- og omkostningseffektive
– Lav vedligeholdelse
– Miljøvenlige
– Lettere, mere kompakte og støjsvage.
 
Reducerede driftsomkostninger
EFOY & EFOY Pro brændselsceller kan overvåges og styres via et modem. Brugeren får besked om kommende udskiftninger af brændstofbeholdere, hvilket sikrer planlægning og reducerer behovet for arbejdskraft.
 
Kræver næsten ikke vedligeholdelse
EFOY & EFOY Pro brændselsceller er fuldautomatiske og leverer strøm i flere måneder uden vedligehold.
Brændstoffet er metanol – en alkohol med en ekstremt høj energitæthed: 10 liter metanol indeholder 11,1 kWh energi. Fire 28 liters brændstofpatroner kan således drive en 50 W-enhed i cirka 26 uger.
 
En miljøvenlig løsning
Under drift er de eneste biprodukter fra brændselscellerne små mængder kuldioxid og vand. Derfor kan de bruges i lukkede køretøjer og rum og i sårbare naturområder.
 
Lettere, mere kompakte og støjsvage
Med en vægt på 6-8 kg og dimensioner på 44,8 x 19,8 x 27,5 cm passer EFOY & EFOY Pro ind de fleste steder og er lette at transportere.
De har lave vibrationer og stille drift med minimal varmegenerering, og de kan nemt installeres skjult og beskyttet mod hærværk.
 
Dieselgeneratorer behøver løbende vedligehold samt hyppig påfyldning af brændstof og producerer skadelige emissioner. Soldrevne systemer kan ikke garantere en pålidelig strømforsyning hele året, og batterier har meget begrænset autonomi.
 
EFOY & EFOY Pro brændselsceller er den perfekte løsning på kraftgeneratorer, der opfylder alle krav til stationære og mobile applikationer.
 
Har du lyst til at vide mere om EFOY brændselsceller så kontakt:

Michael Nielsen

Sales Manager Power
D: +45 56 56 54 02
mn@awilco.dk

Marcus Nørgaard Nielsen
Sales Power
D: +45 56 56 55 08
mcn@awilco.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AWILCO Flexible Power Solutions

Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Danmark
AWILCO Flexible Power Solutions

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063