23948sdkhjf

Hoffmann Group Connected Tools (HCT) vokser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann Group

Den åbne platform Hoffmann Group Connected Tools (HCT) er vokset endnu en gang. Fra nu af er Bluetooh-aktiverede produkter fra mærkerne Mitutoyo, Bowers Group, Sylvac og HOLEX også kompatible med HCT Smartphone Appen.

Værktøjerne gør det muligt at sende måledata trådløst til mobilappen med et tryk på en knap og gemme dem der. Dataene kan derefter nemt eksporteres som en CSV-fil og viderebehandles i et hvilket som helst pc-program.

De nye tilføjelser til de HCT-aktiverede værktøjer omfatter udover måleure og skydelærer, momentnøgler og indvendige 3-punkt-mikrometerskruer. Dette giver kvalitetsmanagementet på værkstedet og i produktionen værktøjer til mange måleoperationer. For at bruge HCT skal værktøjerne være forbundet til HCT Smartphone Appen via Bluetooth. Så snart forbindelsen er etableret, kan de måledata, der er registreret på værktøjet, sendes til smartphonen. Når værktøjerne er tilsluttet, kan de nemt genbruges senere, fordi appen husker alle forbindelser.

HCT gør måledataprotokollering ikke kun mobil, men også mere sikker. Dokumentationsfejl, der opstår ved manuel dataoverførsel, undgås og kvalitetsmanagementet lettes mærkbart. For at gøre det lettere at måle identiske emner kan måleparametre, målværdier og tolerancegrænser gemmes i appen. I tilfælde af afvigelser modtager arbejdstageren en advarsel. Appen gemmer pålideligt alle måledata og udsender dem i CSV-format, herunder værktøjets serienummer, måledato, måleenhed og forudindstillede målværdier. Dataregistrene kan derefter behandles yderligere i et hvilket som helst program på computeren.

De nye HCT-værktøjer er tilgængelige via kataloget 2021/2022 og i Hoffmann Groups eShop. HCT Smartphone Appen kan downloades gratis fra App Store og Google Play.

Med Hoffmann Group Connected Tools (HCT) driver Hoffmann Group digitaliseringen i værktøjssektoren. Virksomheden modtog for nylig den tyske innovationspris 2021 for sin åbne HCT-platform.

Læs mere her

Hoffmann Group Danmark

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann Group

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann Group

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078