23948sdkhjf

Optimal hastighed med PCIe gen 4.0 løsninger - 64GT/s

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sensor Ecs Danmark A/S

Et SSD med fire PCIe gen. 4.0 baner (4x4) kører med samlet set hele 64GT/s.

Industrial-grade PCIe 4.0 SSD fra Innodisk som effektivt understøtter AI og 5G. 
Mulighederne inden for hukommelse og dataoverførsel til industrielt brug bliver hele tiden udviklet. Nu med PCIe gen. 4.0, som er en nyudvikling af det interface, der forbinder fx SSD og bundkortet. 

Et SSD med fire PCIe gen. 4.0 baner (4x4) kører med samlet set hele 64GT/s. PCIe gen. 4 leverer en fordobling af hastigheden ift. PCIe gen. 3, og giver den performance der er brug for til at følge med innovationen og industriens krav. Kapaciteten er øget til 4TB, båndbredden fordoblet og hastigheden løftet til 16GT/s. Samtidig er strømforbruget mindsket. 

Se mere om generation 4 PCIe her.  

Se mere om DDR5 og PCIe 4x4 her.

Med et industrial-grade og wide temperature design er PCIe Gen4x4 NVMe SSD fra Innodisk klar til at understøtte endnu bedre ydeevne og kapacitet i industrielle løsninger, og fx inden for 5G, AI og IoT. Den nye generation giver den høj-hastigheds overførsel af data, som der er brug for i High-performance-computing. 

Kontakt os til en snak. 
Hvis du er interesseret i at vide mere om løsninger til industri fra Innodisk, så kontakt os hos Sensor ECS. Vi leverer skræddersyede løsninger med alt inden for industriel hukommelse fra Innodisk eller andre førende på markedet - Flash, DRAM, EP m.m.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sensor Ecs Danmark A/S

Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Danmark
Sensor Ecs Danmark A/S

Send til en kollega

0.078