23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Positive takter forud for VTM Summit 2022

Med knap to måneder til metalindustriens helt store branchebegivenhed, VTM Summit 2022, er der allerede nu stor opbakning blandt de kommende besøgende. Besøgstilmeldingen har kun været åben i knap en uge, og interessen for tilmelding er stor.

Selvom der stadigvæk er god tid til at sikre sig en billet, så har der i løbet af den seneste uge været godt gang i tilmeldingerne blandt de kommende besøgende til VTM Summit 2022. Tilmeldingslinket har kun været aktiv på messens hjemmeside i lidt over en uge, men på trods af det, er der allerede mange besøgstilmeldinger til VTM Summit 2022, som finder sted d. 8. – 11. februar i Odense Congress Center.

 - Vi er positivt overrasket over, at de besøgende så tidligt tilmelder sig VTM Summit 2022. Traditionelt skal vi tættere på messens start før, at der for alvor kommer gang i tilmeldingerne, men på nuværende tidspunkt kan vi altså mærke, at de besøgende virkelig er klar og ser frem til igen at kunne have et dansk mødested for den danske metalindustri, siger Krista Kristensen, projektleder for VTM Summit.

Og de besøgende har noget at glæde sig til. I midten af november afholdte VTM Summit Kickoff-møde for udstillerne til den kommende messe, og blandt de fremmødte virksomheder var meldingen også klar. De glæder sig til endnu engang at komme på messe i Danmark, og flere af udstillerne har desuden tilkendegivet, at de har produktnyheder med til VTM Summit 2022.

VTM Summit 2023
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

KK
Krista Kristensen
Projektchef
kk@vtm-messe.dk

Send til en kollega

0.031