23948sdkhjf

TAK!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

… til alle vores kunder for jeres bidrag til endnu et travlt og godt år i Carsten Holm A/S. Vi sætter pris på hver eneste af de mange gode og spændende opgaver, I har givet os i årets løb.

Tekst og grafik af  Karina Davids  - kd marketing support.dk

2021 har slet ikke været så ringe endda i Carsten Holm A/S: Vi har budt velkommen til flere nye ansigter, både kunder og kollegaer. Og vi har løst utallige tætningsudfordringer, både de nemmere af slagsen og de mere komplicerede i form af specialløsninger til blandt andet store OEM-kunder.

Langt de fleste ordrer har vi endda kunnet levere inden for 24 timer, præcis som vi plejer, takket være vores dygtige medarbejdere. De har nemlig sørget for hele tiden at holde alle vores lagre godt fyldt op – på trods af alle corona-forbistringer og -forhindringer – og for at få ordrerne modtaget, pakket og afsendt på effektiv vis.

Derfor er vi også både glade for og stolte over alt det, vi har nået i år. Det har krævet, at vi til tider har skullet løbe meget stærkt, men vi kan lide en udfordring … så vi er faktisk klar til at gøre det hele igen i 2022!   

Indtil da vil vi ønske dig og dine kære en rigtigt glædelig jul og et godt nytår. Vi håber, at det nye år vil bringe store glæder – og endnu flere smil!


Glædelig jul & godt nytår

CARSTEN HOLM A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.093