23948sdkhjf

Gå ikke glip af DATRONs digitale event på DATRONs HSC fræser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

Kraftfuldt design, maksimal dynamik og kraftfuld højfrekvent spindel muliggør kombinationen af ​​høje spånvolumer og framragende overfladefinish.

Benyt lejligheden til at tage del i 60 minutters koncentreret information. DATRON vil præsentere de tekniske fordele med DATRON MXCube, som kan fås med en spindelmotor på 4kW eller 8kW.

Tilmeld dig her for at deltage i det digitale arrangement, 20. januar 14.00-15.00

DATRON vil vise MXCube med 4kW spindelmotor og den integrerede værktøjsskifter DATRON Tool Assist med op til 143 værktøjspositioner, specielt anbefalet til industriel brug af søsterværktøjer.

Ligesom sin tidligere lancerede søstermaskine DATRON MXCube med 8 kW spindelmotor, tilbyder den helt nye 4KW-model fremragende tilgængelighed til arbejdsområdet og til alle funktionelle elementer. Med DATRON MXCube får du en behagelig driftstilstand, og det er lettere at udføre maskinvedligeholdelse.

Uanset om det er en 4 kW eller 8 kW variant, er DATRON MXCube en højhastighedsfræser, der er skræddersyet til moderne HSC-strategier og giver høje spånvolumer og en fremragende overfladefinish.

Kik på interiøret i DATRONs MXCube og tilbehør.

SOLECTRO AB är Återförsäljare för DATRON
Kontaktperson: mattias.tetzlaff(@)solectro.se

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078