23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alliance slår hul på det britiske fjernvarmemarked

The Trade Council har lavet en fjernvarmealliance for danske virksomheder, som kan åbne døren til markedsindsigt og centrale kontakter.

Storbritannien rummer et hav af muligheder for virksomheder, der sælger produkter og services til fjernvarmemarkedet, og det forventes, at landet inden for de kommende år vil repræsentere Europas største investeringsmuligheder på området.

Det er dette potentiale, The Trade Council i Storbritannien vil hjælpe danske virksomheder med at udnytte. Derfor har The Trade Council på den danske ambassade i London skabt en fjernvarmealliance for danske virksomheder, der sælger produkter og services til det britiske fjernvarmemarked.

The Trade Council arrangerer møder for medlemmer af alliancen, som består af oplæg fra aktører fra den britiske regering og ansatte ved de største britiske energiselskaber. Oplæggene har til formål at klæde danske virksomheder bedre på til at indtage det britiske fjernvarmemarked samt at facilitere direkte kontakt mellem de danske virksomheder og deres potentielle kunder. 

 For yderligere information om fjernvarmealliancen og kontakt til The Trade Council, læs mere her.

 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.048