23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv hurtigt klog på opladning af elbiler – sammen med os

På Lemvigh-Müllers nye ladestanderkursus med fokus på installation bliver du klar til at gøre ladestandere til elbiler til den del af din forretning - på bare én dag

Som installatør eller elektriker har du en helt central rolle i forhold til at sætte fart i den grønne omstilling på vejene. Men føler du dig fuldt klædt på til at vejlede dine kunder om valg af ladestandere til elbiler og det praktiske installationsarbejde?

Hvis ikke, kan du blive det hos os. Vi har udviklet et helt nyt ladestanderkursus til dig, der har styr på elteknik og monteringsarbejde, men alt for travlt til at sidde på kursusbænken i dagevis.

Hurtig viden til en skarp pris
På vores ladestanderkursus med fokus på installation skal du kun afsætte en enkelt arbejdsdag, og prisen har vi sat superskarpt. Vi synes nemlig, at så mange af Lemvigh-Müllers kunder som muligt skal have mulighed for at gøre ladestandere til elbiler til en del af deres forretning og blive en del af den grønne omstilling.

Du vil blive undervist af en erfaren faglærer fra Syddansk Erhvervsskole suppleret af Lemvigh-Müllers egne konsulenter med speciale i ladeløsninger til elbiler. Vi kommer til at arbejde praktisk med ladestandermateriel fra ABB, Orbis og Wallbox. Derudover kommer du til at lære mere om love, regler og standarder.

Forretning for dine kunder
Vi præsenteret også Lemvigh-Müllers samarbejdspartner Monta, som står bag en app-baseret løsning, der gør det let for dine kunder at administrere deres ladestandere økonomisk og eventuelt gøre dem til en egentlig forretning.

Kurset afsluttes med en prøve. Består du den, får du et kursusbevis, du eventuelt kan bruge i dit salgsarbejde.

Styrelse har fokus på ladestandere
Vidste du i øvrigt, at der lige nu er særlig god grund til at have styr på teknik og regler, når du arbejder med ladestanderløsninger. Sikkerhedsstyrelsen har nemlig bebudet, at ladestandere i det offentlige rum er blandt de installationer, styrelsen vil have særligt fokus på i år.

Stor interesse og begrænset antal pladser
I vores kursusbeskrivelse kan du læse alt om, hvad du lærer på vores ladestanderkursus med fokus på installation og melde dig til. Men vent ikke for længe. Der er et begrænset antal pladser, og lige nu oplever vi stor interesse for alt, der har med opladning af elbiler at gøre.

Læs mere og meld dig til her.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Kontaktperson

KBP
Kim Betak Pedersen
Kommunikationsmedarbejder
kibp@lemu.dk

Send til en kollega

0.031