23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny stor ordre på brændselsceller

AWILCO har lagt en ordre på EFOY brændelsceller fra SFC Energy til en værdi af mere end 15 millioner kr.

Ordren sætter endnu en gang en tyk streg under AWILCOs fokus på at kunne levere pålidelige og miljøvenlige løsninger med skræddersyede strømforsyninger til virksomhedens kunder.

Stærk stigning – der fortsætter
Fra 2020 til 2021 fordoblede AWILCO sin indkøbsvolumen hos SFC Energy til næsten 400 brændselsceller og med den nyeste bestilling til en værdi af mere end 15 millioner kr. er tendensen klar for et af virksomhedens hovedforretningsområder, nemlig brændselsceller til professionelt brug.
Stabilitet i højsædet

AWILCO leverer methanol-drevne brændselsceller fra SFC Energy til en lang række formål, hvor der er brug for en mobil, stabil og miljøvenlig off-grid strømforsyning, som fx i vindmølleindustrien, sikkerhedssystemer, telekommunikation og meget andet. Fælles for alle løsninger er krav til utroligt høj kvalitet og sikkerhed, kompakt design, lavt støjniveau og nem installation.

Tæt samarbejde gennem mange år
AWILCO har leveret skræddersyede og mobile strømløsninger til professionelle brugere i mere end 50 år, og de seneste 20 år har AWILCO været nordisk kontor for SFC Energy. Brændselscellerne i den aktuelle bestilling skal typisk bruges som strømforsyning til fx dataindsamling og backup i ofte krævende off-grid-miljøer, hvor omgivelserne stiller krav om stor pålidelighed og holdbarhed. Det kan være langt til havs i form af måleinstrumenter i en bøje eller på en bjergtop til en mobilmast eller et flylys.

Nu også med brint
Verdens klima er udfordret af det store forbrug af fossile brændsler, og med situationen i Ukraine er fokus på uafhængig energiforsyning højaktuel. Fokus på brintproduktion er større end nogensinde og her er SFC og AWILCO klar med nøglefærdige systemer med brint-drevne brændselsceller. De kan anvendes som primær forsyningskilde eller som backup i stedet for konventionelle dieselgeneratorer – også i mobile trailerløsninger på fx festivaler, byggepladser eller ved redningsaktioner.
 
 
For mere info om EFOY brændselsceller fra AWILCO kontakt:
Michael Nørgaard Nielsen
Sales Manager Power

D: +45 56 56 54 02
M: +45 40 87 71 74

Læs også mere om brændselsceller på vores hjemmeside her >
 

AWILCO Flexible Power Solutions
Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11805299
P nummer: 1000279350

Kontaktperson

Michael Nørgaard Nielsen
Sales Manager
+45 56565402 mn@awilco.dk

Send til en kollega

0.031