23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Capra Robotics ApS modtager ”Robotics Company of the Year”

Den 23.-25. marts 2022 blev R22, Nordens største robotmesse afholdt i Odense. Med på messen var Capra Robotics ApS, der var normineret og vandt prisen ”Robotics Company of the Year”.

Den 23.-25. marts 2022 blev R22, Nordens største robotmesse afholdt i Odense.
Med på messen var Capra Robotics ApS, der var normineret og vandt prisen ”Robotics Company of the Year”. Det var et stort øjeblik i Capra Robotics historie, fortæller Chief Innovation Officer Mads Bendt begejstret. Det betyder, at Capra Robotics ApS er anerkendt som en betydelig spiller på robot markedet. Dette sker næsten samtidig med, at virksomheden er flyttet til nye lokaler og går fra 450 til 850m².

Capra Robotics ApS fik prisen for udviklingen af en unik multipurpose robot platform til udendørs brug. Robotten har uanede anvendelses muligheder, og kan bl.a. anvendes til snerydning, fjernelse af cigaretskod, tyggegummi og ukrudt. En anden mulig anvendelse er automatisering af overvågning og inspektionsopgaver. Mads Bendt fortæller ligeledes, at kørestellet er patenteret i mange lande, hvilket betyder, at Capra Robotics ApS har skabt de nødvendige konkurrent barrierer.

Capra Robotics ApS har i samarbejde med Henrik Steensen fra Wieland Electric A/S, valgt sikkerheds PLC’en samos®PRO Compact til opgaven, da den gør det muligt, at overholde de påkrævede sikkerhedsfunktioner, der stilles til robotten. De mange funktioner betyder også, at samos®PRO Compact kan vokse med de forventede øgede krav og ønsker. Samtidig fortæller Mads Bendt at programmeringen med programmeringssoftwaren samosPLAN, har været lige til gå til. Med drag and drop programmering har det været hurtigt at komme i gang. Det gør i den sammenhæng ikke noget, at det er freeware. Økonomien taler også til fordel for at anvende samos®Pro compact.

Vi ønsker Capra Robotics ApS tillykke med prisen og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sales.denmark@wieland-electric.com eller på telefon: 70 26 66 35.

Besøg Capra’s hjemmeside her: Link

Læs mere om: samos®PRO Compact

Læs mere eller hent programeringssoftwaren: samosPLAN

Wieland Electric A/S
Truckvej 5
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047