23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Batteri platform til robotter

Celltech har i mange år designet og produceret batterier til industrielle applikationer. Bredt driftstemperaturområde, lang levetid, høj energitæthed kombineret med høj effekt og mange andre kundekrav, er normale for os.

I øjeblikket ser vi en øget fokus på elektrificering og robot teknologi.  Førhen blev hovedsageligt Li-Polymer og Li-Ion (NMC) anvendt til robotter og droner. Men i de senere år er der kommet mere fokus på Lithium Jern Fosfat (LiFePO4) og lithium-titanate-oxide (LTO) .

LTO cellens opbygning gør dem perfekte til hurtig opladning, stort strømtræk og rigtig mange cycles.

Cellerne sammenbygges - som andre Lithium løsninger - med sikkerhedsprint (PCB/BMS) i en Soft pack eller hard pack løsning.
Hver kemi har sine fordele, f.eks. høj aflade strøm, høj lade strøm, mange op- og afladninger, lang leveti samt  høj sikkerhed. Det er bl.a. disse parametre der er vigtige for Robot industrien og som efterspørges lige nu. Vores fornemmeste job, er at guide vores kunder til den rigtige batteriløsning.

På vores fabrik i Tampere har vi udviklet og produceres blandt andet BEETLE PLATFORMEN. BEETLE kan skaleres i 24 – 48 V med 0,06 – 2,5 kWh. BEETLE er perfekt til robot, AGVs og mindre hybrid applikationer.

Celltech Gruppens seks nordiske salgskontorer samt salgskontorer i England, Tyskland Kina og Hong Kong, kan hjælpe med alle faser af en produktlancering. Vi kan bistå udvikling, sourcing, test, verificering, prototyper, produktion, godkendelser og logistik.
I Celltech R&D teams lokaliseret i Sverige, Finland, Tyskland og i Kina, står vi for mekanisk og elektrisk design samt test og analyse af batterier. Med fabrikker i Finland, Sverige, Tyskland og Kina, kan vi skalere produktion størrelser i forhold til vores kunders behov, samt optimere logistik setup.

Har du spørgsmål om batterier, teknologi Trend eller produktion af batteriløsninger, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan batterier.

Med venlig hilsen
Celltech Gruppen.

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.047