23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitalisering af processer hos Alcumatic A/S

Hos Alcumatic A/S er der sket noget, som vi selv synes er ret stort. Vi har afholdt Kick-off for 1. step på vores digitaliseringsrejse, nemlig implementering af Dynamics 365 Business Central.

Dynamic 365 Business Central er vores nye ERP-system, som sammen med en række 3. parts systemer gør det muligt at digitalisere de interne processer hos Alcumatic. Implementeringen sker i samarbejde med Bredana A/S, nu 9Altitudes

Samtidig bliver der opbygget en digital infrastruktur i produktionsmiljøet. Det vil forberede Alcumatic A/S på industri 4.0, som er næste step på rejsen. Dataindsamling og analyse er en essentiel del af at kunne navigere på et oplyst grundlag. Med dataindsamlingen kan Alcumatic A/S også være med til skabe et grundlag for fremtidige energi- og procesoptimeringer, som vil være en væsentlig faktor i fremtiden for et trykstøberi på det danske marked.

Med implementeringen af nyt IT-system opnår Alcumatic digitalisering af lagerstyring og produktionsstyring og dermed muligheden for at forbedre leveringsoverholdelse til kunderne.

Dynamic 365 Business Central forventes at være klar til launch den 1. September 2022. Her vil alle medarbejder være sat ind i IT-systemet og være klar til at tage det i brug.

Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283
P nummer: 1000330315

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033