23948sdkhjf

Hvordan gør jeg mine produkter intelligente?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cosesy A/S

Der er rigtig meget snak om digitalisering og begreber som IoT, AI, Cloud og digital teknologi, men hvordan kan det bruges til at skabe forretning? Cosesy kan hjælpe dig med at validere og realisere muligheder i dine produkter og forretning.

Cosesy har udviklet en række samlede løsninger og produkter, der samlet indgår i Cosesy's Internet of Things økosystem. Dette økosystem dækker over alt fra hjælp til afklaring af potentiale, IoT workshops, CE-godkendte trådløse sensorer, data og cloud services, såvel som supply-chain setup.  Alt dette indgår under motorhjelmen i vores kunders produkter og services. Gør brug af Cosesy’s økosystem til at skabe overblik over forretningsmuligheder, og komme på markedet på kort tid, med lav risiko og uden store upfront investeringer til udvikling eller distribution.

Nogle eksempler på vores indsats er:

- Automatisering af inspektions- og dokumentations processer, der tidligere krævede et stort antal ansatte.

- Monitorering af udstyr således at begyndende fejl opdages i god tid, og reparation og vedligehold kan planlægges som præventiv indsats. Stress tages ud af din organisation, mindre "brandslukning" og større effektivitet og tilfredshed i din service organisation.

- Tættere kontakt til slutbrugere og åbne for salg af nye data-services via mobile App og IoT sensorer til et stort antal private hjem med henblik på forebyggelse af skader.

Sammen med din organisation kan vi finde den optimale løsning som kan effektivisere dine processer eller gøre dine produkter "intelligente".

Er ovenstående en anelse uklart? :-)

Alt er lettere over en kop kaffe og ved at se nogle konkrete eksempler.  Så kontakt os for mere information på :  kontakt cosesy

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cosesy A/S

Viengevej 100
8240 Risskov
Danmark
Cosesy A/S

Send til en kollega

0.078