23948sdkhjf

Tag med på en rejse til fremtiden hos Teknologisk Institut

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Kig forbi Robotbraget 5. maj og oplev fremtidens industrirobotter, servicerobotter, kunstig intelligens og velfærdsteknologi.

AVS deltager blandt andet med vores SMAC aktuatorer, der leverer præcision i særklasse og benytter en teknologi, der giver enestående programmeringskontrol af hastighed, position og kraft.

Vores aktuatorer har også en Soft-Land funktion (blød landing), der gør det muligt for en SMAC aktuator at “lande” på en overflade med en programmeret kraft, der kan være så lav som 0,1N (typisk 0,5N).

Moving Coil Aktuatorer kan gøre arbejdet og kontrollere nøjagtigheden på samme tid
SMAC er en førende producent af elektriske aktuatorer baseret på moving coil teknologi. Aktuatorerne er unikke, da kraft, position og hastighed er helt programmerbare. De er designet til at håndtere usædvanligt høje eller meget lave hastigheder med 100-200μm nøjagtighed og repeterbarhed med 1 ms responstid.

Moving Coil teknologien giver en let konfiguration og justerbar løsning, der gavner produktionen
SMAC’s elektriske aktuatorer er ideelle til en bred vifte af højcyklus positionerings-, målings-, inspektions- og pick & place applikationer, hvor 100% verifikation er påkrævet. Den patenterede Soft-Land™ funktion kan finde emnets overflade uden at beskadige den og give en ekstrem nøjagtig registrering af produktets placering og dimensioner.

Robotbraget er åbent for alle og det er gratis at deltage
Er du interesseret i automatisering, robotter og robotløsninger, så er Robotbraget bestemt et besøg værd.

Se hvor du kan møde os og tilmeld dig Robotbraget her 

Hent guiden Kvalitetskontrol og inspektion
Vores 14 siders guide om kvalitetskontrol giver indblik i, hvordan man effektivt kan kontrollere kvaliteten af de produkter, man producerer. Vi viser, hvordan man nemt kan slippe for de manuelle visuelle stikprøvekontroller – og i stedet udføre automatiseret kvalitetskontrol hvad enten det er stikprøve- eller in-line kontroller.

Download guiden her: avsdanmark.dk/guide-signup-kvalitetskontrol

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.083