23948sdkhjf

Jesper Rügler Fris er ny afdelingsleder i Roskilde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Boligbyg A/S

Jesper Rügler Fris er netop startet som ny afdelingsleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde, hvor han får afdelingsleder Claus Møller Pedersen som kollega og reference til regionsdirektør Arne Becker.

Jesper kommer til Dansk Boligbyg med solid byggefaglig erfaring fra sine tidligere jobs hos Enemærke & Petersen, hvor han har været ansat siden 2005. Først som byggeleder, derefter projektleder, projektchef og siden 2017 divisionschef.

Jesper Rügler Fris er 46 år og uddannet tømrer i 1996 og bygningskonstruktør i 2005. Han har stærke kompetencer og omfattende erfaring inden for samtlige byggefaser, herunder erfaring med tidlig involvering af alle byggesagens parter, nybyggeri, ombygning og renovering foruden tids- og økonomistyring samt grundig planlægning af udførelsesprocesserne.

Jespers kompetencer og erfaringer vil sammen med hans venlige væsen og løsningsorienterede tilgang til arbejdet komme Dansk Boligbyg til gode. I Roskilde beskæftiger Dansk Boligbyg mere end 25 medarbejdere, som fordelt på to afdelinger har ansvar for 19 igangværende bygge- og renoveringsprojekter på Sjælland og i Storkøbenhavn.

Jesper Rügler Fris bor i Sorø med sin hustru Monica og parrets seks år gamle tvillinger, Isabella og Jonas. Fritiden bruger Jesper på at dyrke sine interesser for cykling (MTB) og fluefiskeri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Boligbyg A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
Dansk Boligbyg A/S

Send til en kollega

0.078