23948sdkhjf

Tour de France for Eksportører

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Er din virksomhed klar til at realisere og optimere jeres eksport til Frankrig? Tour de France kommer til Danmark, og vi bringer Frankrig tættere på dig den 2. juni i Vejle. Tilmeld dig erhvervsarrangementet her.

Frankrig er Danmarks 8. største eksportmarked og købte sidste år danske varer og tjenester for lidt over 35 mia. kr. Økonomisk optur har styrket eksporten til Frankrig, men det franske marked rummer endnu større muligheder. Skal du have del i dette potentiale i et marked, hvor Danmark har det største uudnyttede potentiale?

Reserver den 2. juni i Vejle, når Vejle Erhverv, The Trade Council og Erhvervshusene inviterer til seminar om dine muligheder på det franske marked. Her vil du få:

  • Inspiration og indsigt i, hvordan din virksomhed kan få et forspring i form af viden om og inspiration til at indtage det franske marked.
  • Viden om hvordan sproget og kulturelle forskelle kan være en udfordring og råd til, hvordan du overvinder dem.
  • Markedsoplæg inden for relevante sektorer og mulighed for efterfølgende 1:1 møder med de eksportrådgivere, som er dine repræsentanter ude i marken.
  • Indsigt i aktuelle eksportprogrammer fra både The Trade Council og Erhvervshusene, så du er godt forberedt, inden du begiver dig ud på turen.

Læs mere og tilmeld dig her .

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Send til en kollega

0.063