23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan kan danske løsninger bruges i Chicago?

Fra Flensborg Fjord til Lake Michigan – Sønderborgs innovative know-how inden for energieffektivisering skal accelerere den grønne omstilling i Chicago.

Under det Internationale Energiagenturs (International Energy Agency (IEA) konference i Sønderborg underskrev Chief Sustainability Officer Angela Tovar fra The City of Chicago, Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen samt Frank Hansen fra det danske generalkonsulat i Chicago en samarbejdsaftale om energieffektivitet. Med samarbejdsaftalen skal de to byer udveksle erfaringer inden for energieffektivitet, og der skal fremlægges konkrete cases, der kan inspirere til, hvordan danske løsninger kan bruges i Chicago. Og det skaber muligheder for danske virksomheder i regionen. 

Både den nye samarbejdsaftale og regeringens handlingsplan for styrket grøn eksport til USA fra 2021 sætter fokus på at oversætte danske løsninger inden for energieffektivitet til amerikansk virkelighed. Med handlingsplanen er der bl.a. afsat flere hænder til de danske repræsentationer på markedet, som skal styrke grønne myndighedssamarbejder, kommercielle initiativer etc. Det er til gavn både for dansk eksport og den globale grønne omstilling.

Gennem de danske repræsentationer arbejdes der på at positionere danske virksomheder og hjælpe dem ind på det voksende amerikanske marked.

Læs mere om samarbejdsaftalen mellem Chicago og Sønderborg her.

Hvis du vil vide mere om det amerikanske marked for grønne løsninger, kan du kontakte vores rådgivere i Nordamerika her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.062