23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tætte leverandørrelationer og grønne udfordringer

I mere end 45 år har en lille elinstallatørforretning i Thy hjulpet nordjyderne med alt fra bygningsautomatik til varmepumper. NKT har været med som samarbejdspartner og sparringspartner hele vejen.

Siden 1976 har elinstallatørforretningen Svend Knudsen haft sit virke i Hanstholm i det nordvestlige Danmark. I dag drives forretningen af grundlæggerens søn og svigerdatter, Jarl og Charlotte Knudsen, og efter overtagelse af en anden virksomhed, har de i dag navnet; Svend Knudsen Elektrikeren Thy.

De 10 ansatte beskæftiger sig med alt fra installation og bygningsautomatik i nybyggede huse og industri over sikring og overvågningsinstallationer til installation og service af varmepumper.

Thy er de senere år for alvor kommet på landkortet– især når det handler om den grønne omstilling. Der er blevet opført et testcenter for vindenergi, Hanstholm Havn er blevet udvidet, og senest er der annonceret et Power-to-X-anlæg på selvsamme havn.

Den udvikling bliver hilst velkommen, da et stigende fokus på bæredygtighed og anvendelsen af bæredygtige materialer i høj grad er noget, som Svend Knudsen Elektrikeren Thy har fokus på. De er i gang med at udvikle en bæredygtig forretningsstrategi, og herunder er sparring med en leverandør som NKT vigtig: ”Vi gør meget for at udvikle vores løsninger, så de understøtter bæredygtighed og grøn omstilling. Herunder er leverandørforholdet vigtigt, så vi kan tilbyde vores kunder bæredygtige produkter og samtidig have den nyeste viden om kablerne. Det giver tryghed, at vi også i denne henseende kan trække på vores gode relation til NKT som samarbejdspartner” slutter Jarl Knudsen.

Læs mere her.

NKT (Denmark) A/S
Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Odsherred Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711548
P nummer: 1002949628

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047