23948sdkhjf

Effektiv punktudsugning til at fange lodderø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

Der skal være punktudsugning på arbejdspladsen, hvis der er risiko for indånding af farlige partikler. Loddedampe indeholder mange forskellige farlige partikler, som kan føre til dårligt helbred på mange forskellige måder.

Husk på, at den luft, du indånder, kan være farlig, jo mindre partiklerne er, jo farligere er de. Partikler i størrelse under 0,4 µm passerer gennem alveolerne i lungerne og ind i blodet. Husk også, at stoffer, der ikke nødvendigvis er giftige, stadig kan forårsage alvorlige problemer, når de udsættes for dem på daglig basis.

Med ULTs udsug kan man hurtigt og nemt forbedre det usunde arbejdsmiljø ved at placere et effektivt udsug på arbejdspladsen. Det vigtige er, at det kommer så tæt på kilden til de farlige partikler som muligt. ULTs udsug kan nemt placeres ved siden af ​​eller under et arbejdsbord.

LRA-serien er specielt udviklet til arbejdspladser, hvor der er lodderøg. LRA har et meget effektivt og specialtilpasset filtersystem til filtrering og indkapsling af de farlige partikler. ULT udsug fås som mobil eller stationær enhed og fylder ikke meget. Udsuget er robust, effektivt og med komponenter af høj kvalitet - Made in Germany.

Kontakt os, så hjælper vi med at finde den rigtige udsug med det rigtige filtersystem til arbejdspladsen. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111