23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lider du under for tidlig udfasning?

Beskyt din investering med kompatible, langtidsholdbare automationsløsninger

Investeringer i industriel automation er ikke alene afgørende for produktionsflow. Det er også en stor investering som skal bestå i mange år. Der er konstant udvikling på området inden for automatisering, robotteknologi, datastyring, PLC software mm. Derfor kan holdbarheden på nye teknologier virke sekundær, når der skal træffes beslutning om en automationsløsning. Men det kan vise sig at blive en dyr og meget frustrerende proces at skulle konvertere hardware og software efter relativt kort tid.

Den systemteknisk enkleste løsning er ofte den rigtige. Den ideelle løsning er et system eller en platform hvor PLC, robotter, sensorer, lys, styring etc. taler samme sprog og kan tilgås gennem én software. Men industriel produktion er kompleks og teknologier kommer i mange varianter. Derfor er Hans Følsgaard klar med rådgivning og sparring på et område, hvor du gerne skal komme rigtigt fra start. Vi har erfaringen, eksperterne og helt sikkert også de rigtige produkter.

Lad os snakke om dine behov og måske mødes til en brainstorm, så du kan få sat den optimale automationsløsning op fra start. 

Kontakt Søren Madsen på sma@hf.net eller tlf. 87 88 77 06

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.063