23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ambitiøst konferenceprogram til E-22

Connectivity, forbyggende vedligehold, printet elektronik og security. Det er bare nogle af de spændende overskrifter til årets ambitiøse konferenceprogram til E-22, som også byder på én helt ny Startup Arena og to velkendte keynote speakers.

Tre scener og en Startup Arena bliver over tre dage fyldt med spændende oplægsholdere og keynote speakers, når E-22 finder sted i Odense Congress Center i slutningen af august. Årets ambitiøse konferenceprogram spænder over mere velkendte emner som printet elektronik, kunstig intelligens, Cloud & Edge, men i år er der også helt nye emner at finde. Energireduktion, connectivity, autonome systemer og medical devices er også at finde blandt overskrifterne på konferenceprogrammet for E-22, som kommer til at være på tre forskellige scener i de to haller.

– Tankerne bag konferenceprogrammet er, at gæsterne skal kunne komme og få ny viden om, hvad der rører sig af nye trends, og de skal kunne få inspiration fra andre virksomheder, der har haft succes med at implementere elektronikløsninger. VI har derfor en scene i hal A med overskriften ”future trends”, mens vi i hal C har en scene med overskriften ”user-cases”, siger Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager hos Odense Congress Center, som er arrangøren bag E-22 og fortsætter:

– Vi ved fra de tidligere elektronikmesser, at de besøgende generelt kommer for at se det nyeste nye og for at netværke med andre ligesindede, så det har vi forsøgt at favne i årets konferenceprogram, siger Katarina Deylami.

Bag konferenceprogrammet står messekomitéen for E-22, som i år består af Lars Kongsted-Jensen fra EP-TeQ, Kim Sjølin fra Avnet Silica, Esben Christopher Carbac Hansen fra DI Digital, Nikolaj Hanson fra Arrow, Søren Mathiasen fra Prevas, Mads Haastrup fra Professionel Elektronik, Romy Dietz fra Rohde & Schwarz, Lars Bøndergaard fra SmartTec, Rune Domsten fra IndesmaTech og Per Bach.

Tidens digitale trends og bundlinje og sustainability
På første og anden dag af E-22 kan de besøgende også se frem til at høre keynote speakers som David Guldager og Christian Arnstedt.

David Guldager, som er kendt fra Go’Morgen Danmark, vil på messens første dag give et fornyende og morsomt indblik i tidens digitale trends, ligesom han vil fortælle mere om danskernes digitale vaner.

På messens anden dag vil Christian Arnstedt, kendt fra DR-programmet Løvens Hule, gøre de besøgende klogere på, hvor vigtig bæredygtighed er, hvis man som virksomhed ønsker at være blandt de stærkeste brands i fremtiden. Ifølge ham er bundlinje opmålt mod bæredygtighed ikke nødvendigvis to modsætninger.

Begge keynote speakers vil være at finde på Scene 1 i hal C henholdsvis d. 30. og 31. august fra kl. 15.10.

Startup-virksomheder skal udfordre elektronikbranchen
I hal C vil det helt nye tiltag ”Udvikling i Danmark”, hvor konkurrerende udviklingshuse deler messegulv, have sin egen scene. Og på messens sidste dag vil den samme scene danne rammen om en helt nyt Startup Arena, hvor startup-virksomheder kan pitche deres nye teknologier og idéer for alle besøgende på messen.

– I en branche som elektronikbranchen giver det rigtig god mening at sætte fokus på de mange dygtige startup-virksomheder, vi har i Danmark. Det gør vi i år på E-22 med en særlig Startup Arena. Det er her, at selv de dygtigste i branchen kan blive inspireret og udfordret af nogle, som tænker elektronik helt anderledes, siger Katarina Fruerlund Deylami.

Konferenceprogrammet for E-22 bliver løbende opdateret, men allerede nu kan du holde dig orienteret om, hvad du kan opleve fra d. 30. – 1. september.

Tilmeld dig som besøgende til E-22 her

Elektronikmessen E-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

SA
Sofie Andersen
Kommunikation
sa@kommpress.dk

Send til en kollega

0.031