23948sdkhjf

En god sommer er god trivsel og god service

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

Sommeren bruges af mange på at genoplade batterierne. Det gør den også hos os, men vi holder ikke ferielukket. Vi holder ferie forskudt, så der er hele sommeren en BERNSTEIN-medarbejder klar til at servicere kunderne.

For tiden har mange også travlt med at få bestilt varer, så lagerne ikke tømmes. Der er stadig lange leveringstider på markedet, derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid.

Da vi er der hele sommeren, kan du altså trygt overlade bestillingen til BERNSTEIN, så sørger vi for, at dine varer er klar til levering efter ferien.

Så nyd sommervejret, afslut arbejdet og gå trygt på ferie.

 

Forskudt ferie fordi det er bedst for alle

”Faktisk blev vi en gang kontaktet af BERNSTEIN, som havde opdaget en udfordring med nogle pakninger, der var monteret på en sending endestop. Vi nåede ikke selv at opdage det, og få dage efter kom en medarbejder fra BERNSTEIN, som udskiftede samtlige pakninger på alle de nye komponenter. Det er jo en løsningsmodel, der tilfredsstiller os som kunde og som gør, at vi har stor tillid til BERNSTEIN.”

- har en kunde tidligere udtalt i forbindelse med et interview til en case.

Der skal (naturligvis) være sammenhæng mellem leveringssikkerhed, kvalitet, service og pris, for at en underleverandør som os er interessant. Det gælder for alle vore kunder og hele året rundt.

Derfor er det vigtigt for os, at vi altid leverer på både varer og service. Det er dog bedst, når medarbejderne trives, så der er plads til at yde det ekstra for kunderne.

Vi holder derfor ferie forskudt, og når det passer ind hos hver enkelt medarbejder. Det giver ikke kun god arbejdstrivsel, det giver os også mulighed for at tilgodese kunderne, da der hele sommeren er en medarbejder klar til at give god service og tage telefonen.

 

Mere BERNSTEIN?

Følg med på LinkedIn eller få nyhederne direkte i din mailboks.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062