23948sdkhjf

High-performance IT-løsninger til produktionsvirksomheden.

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

NAVEKSA leverer efterspurgte tillægsløsninger (Apps) til produktionsvirksomheder som anvender Dynamics 365 Business Central. En NAVEKSA-løsning kan tilføje betydelig værdi til planlægning og udførelse af dine produktionsoperationer.

Med vores løsninger til produktionsvirksomheden får du det bedste fra flere verdener.

Dels fremtidssikring, fordi vi kontinuert leverer opdaterede løsninger til Microsoft AppSource, og dels fordi vi efterhånden har været i gang i snart 15 år med at videreudvikle vores 4 løsninger til høj nytteværdi.

Et stade der udviklingsmæssigt primært har været drevet af vores kunders gode ideer, men også Microsofts taktiske planer omkring "Cloud for Manufacturing" som snart realiseres.

Cloud for Manufacturing er Microsoft's bud på et samlet virksomhedssystem som understøtter opbygning af mere agile fabrikker, at engagere kunder på nye måder, at skabe mere modstandsdygtige forsyningskæder, og frigøre resoourcer til innovation.

Så hvis du tænker styringsmæssig effektivitet med lidt flere funktioner end standard Business Central formår til din virksomhed, kan det være en god ide at se på en eller flere af vores løsninger.

Det er en Microsoft certificeret og godkendt løsning du får.

Fordelene i app verdenen er åbenlyse i forhold til traditionel udvikling og bistand: Billigere, mulighed for gratis test, mindre teknisk bøvl, bedre økonomi, hurtigere opstart mv.

Vi leverer løsninger inden for områderne elektronisk forbindelse mellem CAD og Business Central, et MES - produktionsplanlægnings- og eksekveringssystem, en logistik løsning til de personer, der arbejder med varetilgængelighed, og endelig noget for folk, der håndterer større make-to-order projekter.

Lidt mere præcist hedder vores løsninger:

  • CadConnect som forbinder CAD/PDM/PLM systemerne elektronisk med produktionsdataoprettelse i Busines Central.
  • ShopFloor som er planlægning og operatørudførelse  digitalt og ultimativt papirløst i produktionen.
  • ItemPlanning tager sig af logistikken omkring varetilgængelig og varemangelstyring.
  • MakeToOrder som anvendes af maskinbyggere og håndterer re-planlægning af ordrenetværk når tingene "skrider"

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores moderne høj-funktionelle løsninger.

Læs mere på www.naveksa.com

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.085