23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Remanufacturing og validering af metalkomponenter

Få mulighed for at deltage i MADE-samarbejdsprojektet “Remanufacturing og validering af metalkomponenter”, hvor du i tæt dialog med eksperter kan få indsigt i bl.a. materialeanalyser og kvalitetssikring af materialer.

Du kan ansøge om at blive en del af MADE’ Samarbejdsprojektet Remanufacturing og validering af metalkomponenter og få indsigt i bl.a. materialeanalyser, lasersvejsningsproces, læring om kvalitetssikring af materialer og inspiration til optimeret fremstillingsproces og reparationsproces.

Derudover vil du i løbet af projektet indgå i tæt dialog med andre virksomheder, som har lignende problemstillinger og udfordringer, og du vil få vejledning af specialister fra FORCE Technology. Samarbejdsprojektet har forventet starttidspunkt september 2022 og forventet sluttidspunkt december 2022.

Projektet er målrettet danske produktionsvirksomheder som fremstiller større komponenter i metal, som er dyre at fremstille, og som bliver slidt ved brug og dermed skal repareres eller udskiftes.

Sådan forløber samarbejdsprojektet

Projektet er baseret på fire sammenhængende projektaktiviteter, hvor hver projektaktivitet er en forløber til den næste.

I den enkelte projektaktivitet vil de deltagende virksomheder have en tæt dialog med specialister fra FORCE Technology for at sikre enighed om de beslutninger, som bliver taget.

De deltagende virksomheder vil undervejs i forløbet få tildelt specifikke hjemmeopgaver, som bliver analyseret i fællesskab, inden man går videre i forløbet.

Deltag i MADE Samarbejdsprojekt og få:

  • indsigt i materialeanalyser
  • indsigt i lasersvejsningsproces, hvor man anvender metalpulver
  • læring om kvalitetssikring af materialer i henhold til branchestandard
  • inspiration til optimeret fremstillingsproces og reparationsproces
  • dialog med andre virksomheder, som har lignende problemstillinger og udfordringer
  • dialog med specialister fra FORCE Technology

OBS: tilmelding hos MADE senest d. 18. august 2022 på info@made.dk

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047