23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Scanditron på E-22

Elektronikmessen vender stærkt tilbage i 2022, hvor du kan besøge E-22 fra den 30. august til den 1. september. Vi glæder os til at se dig!

I kan, blandt andet, opleve følgende på Scanditrons stand:

EKRA Serio 4000 Screen printer og LPKF lasercutter

Kom og mød Scanditrons produktspecialist Anders Jegeros og få en snak og en demo af ham. Desuden kommer EKRA og LPKF’s egne produktspecialister og fortæller mere dybdegående om printeren.

DCT Injet 388CRD 2PR Stencilvaskemaskine, Totech skabe, stencils og forbrugsmaterialer

Vores produktspecialist, Torben Holm, er klar til at vejlede og rådgive omkring disse produkter. Desuden kommer James Bates fra AIM på standen og fortæller uddybende omkring forskellige typer pasta.

Teknek - We don’t talk about reducing contamination in manufacturing. We talk about eliminating it.

For virksomheder, der ønsker de bedste resultater inden for kontaktrengøring. Kom og mød vores produktspecialist Anders Svensson og få en snak om dine muligheder.

Brady - WHEN PERFORMANCE MATTERS MOST

Scanditron kan nu tilbyde etiketter af høj kvalitet til alle formål, til vores kunder. I et marked med meget konkurrence, mindre tid og økonomisk pres, er det afgørende, at mærkningen er så optimal som muligt. Udover etiketter til elektronikproduktion og komponentopmærkning tilbyder vi etiketter og printere til kabelmærkning og meget andet også. Kom og mød både Bradys egne specialister og Scanditrons produktspecialist Søren Mouritsen på standen.

Vi glæder os til at se jer.

Tilmelding her

Med venlig hilsen

Team Scanditron - Hal A Stand 1147

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Kontaktperson

Søren Mouritsen
Sales Manager Denmark
+45 44141812 soren.mouritsen@scanditron.dk

Send til en kollega

0.047