23948sdkhjf

Robotto hjælper med at slukke skovbrande

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Som spinoff fra Aalborg Universitet var det planen, at Robotto skulle bygge droner. Men da den lille SMV rakte ud til The Trade Councils lokale rådgiver, fandt de sammen ud af at satse på kernekompetencen: Software til droner.

I dag laver Robotto droner, som kan afsøge og identificere skovbrande ved hjælp af kunstig intelligens. Ved at registrere for eksempel røgudvikling, termiske input eller flammer kan dronerne hjælpe brandmændene med hurtigere at skabe sig et overblik over brandudviklingen, hvilket både sparer ressourcer og hjælper med at redde liv.

Store dele af verden kæmper intenst med skovbrande i de varme sommermåneder. Derfor har en SMV som Robotto et markant eksportpotentiale. The Trade Council har bl.a. hjulpet virksomheden med at skabe kontakt til en samarbejdspartner i Spanien, skabt kundekontakter i Australien og næste stop er det amerikanske marked, som oplever massive problemer med skovbrande.

I videoen kan du høre CEO og grundlægger Kenneth Geipel fortælle mere om samarbejdet med The Trade Council,  og hvordan de blev hjulpet igang med deres eksport.

Er du en dansk SMV, som også gerne vil have eksportrådgivning? Så kontakt en internationaliseringsrådgiver i dit lokale erhvervshuse og hør mere om, hvilke sparringsforløb vi kan tilbyde dig. Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08