23948sdkhjf

Bæredygtig fødevareproduktion i fokus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish Export Association (Eksportforeningen)

For tredje gang sætter Sustainable Food Processing d. 17. november fokus på bæredygtighed med spændende oplæg og 25 virksomheder med hver deres bidrag til bæredygtig fødevareproduktion.

Idégenerering, videndeling og inspiration er i fokus, når konferencen ’ Sustainable Food Processing’ den 17. november inviterer fødevareproducenter og leverandører til Billund. Her præsenteres man nemlig for de nyeste trends og teknologier inden for områderne digitalisering, effektivisering, plantebaserede fødevarer, energibesparelse og automatisering.

Tanken bag konferencen er at skabe et forum for idégenerering - uanset om man repræsenterer en stor multinational virksomhed, mellemstor eller en mindre virksomhed. Skandinaviske fødevareleverandører er således anerkendte og velrenommerede globalt og er vigtige kilder til gensidig inspiration, sparring og produktudvikling.

Bæredygtighed og forbrugertrends
Dagen starter med konferencens to hovedtalere, der sætter fokus på nogle af tidens mest centrale problemstillinger for fødevarebranchen som helhed.

Mette Schacht Færch, Vice President for Global Marketing & Consumer Experience hos Danish Crown, ser nærmere på, hvordan vi kan lykkes med at skabe en mere bæredygtig fremtid for fødevareproduktion. Hun giver et indblik i, hvordan Danish Crown arbejder med bæredygtighed på tværs af virksomhedens værdikæder og hele tiden har fokus på at skabe nye partnerskaber, der understøtter virksomhedens ambitiøse bæredygtighedsmål.

Marianne Thomsen, professor ved Københavns Universitet er ekspert i design og forbrugeradfærd. Hun arbejder med krydsfeltet mellem fødevarer og mennesker med fokus på sensorisk opfattelse og adfærd i forbindelse med til- og fravalg af fødevarer. I sit indlæg deler Marianne Thomsen sine tanker omkring konceptet, hvor hun bl.a. omtaler regenerative cirkulære fødevarer.

24 virksomheder klar til sparring
Lige så vigtigt er de 24 virksomheder, der deltager på konferencen med oplæg og stande. De repræsenterer en meget bred vifte af brancher indenfor fødevareproduktion og vil i seks forskellige spor dække hele paletten af sustainable food processing inden for områderne digitalisering, automatisering, plantebaseret, energibesparelse og grøn omstilling.

Der vil derfor være inspiration at hente i forhold til både udvikling af produkter, processer, effektivisering og energibesparelser i produktionen både i indlæg fra scenen og i samtaler ved virksomhedernes stande.

Bag konferencen
Bag konferencen står Food &Bio Cluster Denmark, Mejeriteknisk Selskab og Danish Export Association støttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

De tre samarbejdspartnere introducerede konferencen i 2019 under navnet Food Processing for the Future med udgangspunkt i, at fødevareleverandører leverer udstyr og services til det meste af fødevareindustrien.

Mejeriteknisk Selskab er en central udbyder og formidler af mejeriteknologisk forskning og viden indenfor dansk mejeribrug.

Food & Bio Cluster Denmark er en landsdækkende klyngeorganisation med fokus på innovation inden for fødevarer og bioressourcer.

Danish Export Association er et netværk af 700 små, mellemstore og store danske eksportvirksomheder, som deler viden, værktøjer og kontakter til at vækste internationalt.

Program, tilmelding og yderligere oplysninger finder du på https://foodbiocluster.dk/.

EARLY BIRD
Frem til 14. september kan billetter købes til nedsat pris: 1.595 DKK.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Send til en kollega

0.078