23948sdkhjf

Industrielle DDR5 DRAM moduler fra Innodisk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sensor Ecs Danmark A/S

Industrielle DRAM moduler, der kan klare jeres behov. DDR5 fra Innodisk kommer med forbedret hastighed og ydeevne i forhold til DDR4.

Hos Sensor ECS samarbejder vi med Innodisk om at levere de nyeste højkvalitets løsninger indenfor blandt andet industriel DRAM.  

I mange industrielle løsninger vil DDR5 nu og i fremtiden være et oplagt valg, når der er brug for det nyeste indenfor DRAM med hastighed og kapacitet i top.  DDR5 har et potentiale for kapacitet i en enkelt DDR5 DIMM helt op til 128GB. DDR5 leverer også en hastighed der er fordoblet med 6400MT/s. Samtidig er strømforbruget sænket.  

DDR4 DRAM har også stadig sin berettigelse i mange løsninger, og kan været det rette valg, hvis denne DRAM kan imødekomme de specifikke behov. For eksempel har Innodisk også en Ultra Temperatur DDR4 DRAM. 

Skal du have udviklet en skræddersyet industriel løsning? Tag en snak med Sensor ECS  om hvorvidt DDR5 er det rette valg til hukommelse. 
Vi samarbejder med Innodisk, en af de førende producenter på markedet, og sikrer jer den mest effektive løsning til netop jeres behov. 

Se nærmere om DDR5 fra Innodisk og kvaliteten her. 

DDR5 fra Innodisk fås med form faktor som fx UDIMM, ECC UDIMM, SODIMM og ECC SODIMM, og som Wide Temperature.  
 
Skal vi tage en snak? Vores eksperter er klar til at modtage din henvendelse.  
Kontakt vores erfarne specialister hos Sensor ECS. 
Vi skræddersyer industrielle løsninger. 
Ring til os: +45 43 75 44 80 
Send os en mail på: mail@sensorecs.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sensor Ecs Danmark A/S

Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Danmark
Sensor Ecs Danmark A/S

Send til en kollega

0.095