23948sdkhjf

Automationsvirksomhed etablerer ny udviklingsafdeling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Daniit A/S

Daniit opjusterer virksomheden til fremtiden i en tid, hvor det er svært af skaffe kvalificeret arbejdskraft og komponenter. På trods af de udefra kommende faktorer, etablerer Daniit en ny udviklingsafdeling.

Der er vækst i Sønderborg-virksomheden Daniit, som udvikler kundespecifikke el-projekttavler og avancerede styrings- og automationsløsning til fiskeopdræt, foder samt asfaltindustrien.

I det seneste år er ordrebogen vokset, og kunderne sætter større krav til produkterne, fortæller salgsdirektør Søren Lassen,

Nye generationer hos kunderne stiller nye krav
"Det er helt naturligt, at der sker en udvikling i øget krav til produktionsteknologi hos vores kunder, fortæller salgsdirektør Søren Lassen og uddyber ”Der sker et generationsskifte i flere af de segmenter hvor Daniit befinder sig. Generation ”Jensen” (1955-1966) kigger så småt i retning af pensionen og det giver plads til de nye generationer. Generation Y (1980-1989) og generation Z(1990-2001). De særlige kendetegn blandt disse generationer er, at de er opvokset med brugen af teknologi. Især generation Z, som har fået alt det digitale ind med modermælken. Derfor er det helt naturligt, at kundesegmenterne stiller højere krav til løsningernes funktionalitet og indsamling af data til optimering af virksomhedens drift".

Fokus på fremtiden
Daniit opjusterer virksomheden til fremtiden i en tid, hvor det er svært af skaffe kvalificeret arbejdskraft og komponenter, på trods af de udefra kommende faktorer, etablerer Daniit en ny udviklingsafdeling i Sønderborg med udviklingsingeniør Erik Berg i spidsen.

Erik Berg har været ansat hos Daniit siden 1988 og har en baggrund, som software ingeniør.

”Det at inddrage brugerne gør vi får en optimal løsning der passer til deres hverdag og ikke mindst behov” fortæller udviklingschef Erik Berg
”Jeg ser frem til er godt samarbejde med vores samarbejdspartner, eksisterende kunder og nye kunder hos Daniit” slutter Erik Berg.

Om Daniit
Alsisk automationsvirksomhed etableret i 1968, der udvikler projektbaserede el-
tavler samt avancerede styrings- og automationsløsninger til bla. foderstofindustrien, akvakulturindustrien og
asfaltværker.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Daniit A/S

Jyllandsgade 42
6400 Sønderborg
Danmark
Daniit A/S

Send til en kollega

0.094