23948sdkhjf

Seritronic går LEAN

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seritronic A/S

I foråret 2022 blev det af ledelsen besluttet, at Seritronic skal arbejde målrettet med LEAN. Der skal skabes en LEAN kultur, så man på sigt kan kalde sig en ”LEAN producerende” virksomhed.

I forbindelse med indførslen af LEAN-filosofien i virksomheden, har det været vigtigt at klæde alle medarbejder på Seritronic godt på til denne rejse. Alle medarbejdere har derfor i efteråret 2022, været på en række skræddersyede LEAN kursuser hos AMU Center Aalborg.

 LEAN filosofien sigter blandt andet mod at skabe en kultur, hvor alle medarbejdere har mulighed for at bidrage med forslag til forbedringer og ligeledes aktivt udføre forbedringer. En forbedringskultur, hvor medarbejder på tværs af hele organisationen deler viden. Det passer godt til Seritronics værdier og DNA.

”For os er det vigtigt at vi ser de daglige udfordringer, som noget positivt, da det giver mulighed for forbedringer og det er netop dét LEAN har fokus på. Ved aktivt at arbejde med LEAN har vi mulighed for at skabe et bedre flow og minimere spild i alle vores processer og øge vidensdelingen i virksomheden.”

- Mads Thomsen, Produktionsteknolog ved Seritronic

 

Seritronic har et særligt fokus på at skabe et bedre flow i den enkelte medarbejders opgaveløsning, således alle oplever at det er nemt at udføre opgaverne uden at begå fejl. Derfor er der igangsat et arbejde med at analysere de enkelte processer og kortlægge værdistrømme, med henblik på at minimere spild og skabe flow. For at sikre et retvisende resultat af denne kortlægning, er det medarbejderne der selv laver denne analyse.

”I produktionen er det typisk fysiske ændringer som LEAN afstedkommer. Det kan f.eks. være, at vi kan flytte en arbejdsstation for at sikre et bedre flow og mindske ventetid eller transporttid. I administrationen handler det meget om vidensdeling og effektivisering af arbejdsgange. Begge dele er vigtigt i arbejdet med LEAN og vi tror på, at vi får det bedste resultat ved at gøre LEAN til en kultur, som vi alle tager del i.”

- Mads Thomsen, Produktionsteknolog ved Seritronic

 

Målet er at skabe mere fleksibilitet og hurtigere omstillinger ved forskellige varetyper. Hurtigere leveringstid og endnu bedre kvalitet- Alt sammen skal medvirke til en merværdi for vores kunder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seritronic A/S

Juelstrupparken 8
9530 Støvring
Danmark
Seritronic A/S

Send til en kollega

0.078