23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ellen Trane Nørby på lokalt virksomhedsbesøg ved Alcumatic

I slutningen af sidste måned havde Alcumatic A/S besøg af Ellen Trane Nørby som er medlem af Byrådet og Økonomiudvalget i Sønderborg kommune.

Indblik i udfordringer for SMV’er
Formålet med besøget var at give Ellen et indblik i de udfordringer som vi SMV arbejder med i det daglige. Såvel lokale som globale udfordringer som ikke kun gælder for Alcumatic, men også for hele industrien og den underskov af SMV’er, der udgør en stor andel af det Sønderjyske erhvervsliv. Udfordringerne med at skaffe både faglært arbejdskraft og den aktuelle situation vedr. energi og miljø blev drøftet.

En rundtur i en moderne produktionsvirksomhed
Besøget bød også på en rundtur i produktionen, hvor alle afdelinger blev fremvist, herunder støberi, bearbejdning og overfladebehandling. Her blev det til mange gode samtaler om, hvordan moderne produktionsprocesser udfolder sig i hverdagen. Under rundvisningen blev der også spurgt ind til hvad medarbejderne synes om arbejdet og hvilke udfordringer de oplever.

Alcumatic A/S er glad for at kunne bidrage med indsigt i industrien, virksomheden og hvordan det er at drive en moderne industrivirksomhed i dag.

Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283
P nummer: 1000330315

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063