23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed! IP65-klassificeret lineær aktuator med integreret con

Nanotec viser en ny lineær aktuator med integreret controller - PSA56 som kombinerer Nanotecs eksterne hybrid lineære aktuator LSA56 og de smarte controllere i deres PD4-E serie.

PSA56 er specielt designet til udfordrende applikationer, der kræver præcis position, hastighed og drejningsmomentkontrol. Integrering af controlleren resulterer ikke kun i en ekstremt kompakt drivenhed, men reducerer også installationsomkostninger og kabelføringskrav.

Den nye PSA56 lineære aktuator er meget konfigurerbar og tilbyder bevægelseskontrol, I/O og kommunikationsmuligheder. Den integrerede magnetiske single-turn absolut encoder har en opløsning på 1024 cpr og understøtter feltorienteret styring via CANopen.

PSA56 har et robust design og den forreste ledeskrue har et 3/8'' ACME gevind og kan kombineres med Nanotecs udvendige gevindmøtrikker som standard eller mod slør. Den beskyttende belægning på blyskruen er lavet af kulstofmateriale og forbedrer friktionsegenskaberne og dermed også møtrikkernes levetid markant. Andre skruer, feltbusser eller motorlængder kan bestilles på forespørgsel.

Takket være deres IP65-klassificering er de lineære aktuatorer beskyttet mod indtrængning af støv og kan modstå lavtryksvandstråler.

Lineær aktuator PSA56 passer til: 
Laboratorieautomatisering - Flyt et mikrometerhoved i x-y
Materialevirkning - Faldning af flowhastigheden
Medicinsk udstyr - Automatisk dispensering af væsker
Emballage - Splitter i pakkemaskiner


SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047