23948sdkhjf

Del 1: Hvordan det i virkeligheden går, når man retrofitter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spica Technology ApS

Spica Technology har reddet knap hundrede gamle vindmøller fra at blive skrottet – i december 2021 købte de deres egen

Følg med her når vi deler ud af vores egne, ærlige erfaringer, når vi retrofitter vores helt egen mølle. For nej, det går ikke altid helt, som man tror, når man har med så gamle vindmøller at gøre. Men at opdatere en gammel mølle, kan ofte være en rigtig god investering. 

Anders B. Jensen og Benny Thomsen, der begge ejer Spica Technology, besluttede sig for lidt over et år siden for, at købe deres helt egen vindmølle.

Gennem de seneste 10 år har virksomheden positioneret sig som Europas førende indenfor retrofit af vindmøller. Det var dette, der førte til idéen om, at de selv ville forsøge sig med det i praksis. Derfor købte de i december 2021 en Nordex N60 1,3 MW, som er placeret i Filskov i Midtjylland.

Vi er den virksomhed, der antalsmæssigt har levetidsforlænget flest vindmøller i Europa, og derfor tænkte vi, at selvfølgelig skulle Spica Technology producere sin egen strøm med hjælp fra en mølle, som ellers havde udsigt til at blive skrottet. Med købet af møllen får vi som virksomhed gjort os endnu grønnere, og samtidig sørger vi for, at levetiden for møllen forlænges med mindst 15 år”, fortæller Benny Thomsen.

Følg med fremover når vi fortsætter med at dele ud af vores erfaringer med at retrofitte en 20-år gammel mølle. Vi vil løbende fortælle om bump på vejen og resultater af investeringen. 

>> Følg Spica Technology på LinkedIn <<

Facts om Spica Retrofit Controller

  • Benyttet siden 2013
  • Det mest brugte retrofitsystem i Europa
  • Garanteret levetidsforlængelse af din mølle
  • Designet til at passe alle mølletyper, idet vi tilpasser systemet til netop din mølle

Har du spørgsmål til vores retrofitsystem, processen omkring vores egen retrofittede mølle eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte CTO, Anders B. Jensen på tlf. 22901440. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spica Technology ApS

Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark
Spica Technology ApS

Send til en kollega

0.094