23948sdkhjf

25- års jubilæum hos Daniit A/S.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Daniit A/S

Vores kollega, Jesper Olesen kunne fredag d. 13. januar 2023 fejre 25- års jubilæum hos Daniit A/S.

Jesper startede hos Daniit, som PLC programmør, i dag er Jesper system udviklingsingeniør.
Igennem tiden har Jesper haft arbejdsopgaver indenfor service og gennemførsel (programmering) af projekter, samt udvikling af styringsplatforme. Jesper trives godt med opgaver, som ikke lader sig løse på et øjeblik. 

I forbindelse med arbejde har Jesper været ude at rejse i flere lande. Jesper har været i Polen, Letland, Norge, Sverige, Venezuela, Chile, Sydafrika og andre lande.

Jesper fortæller ”Indkøringsopgaverne har givet mig en masse praktisk erfaring i hvordan tingene fungerer i virkeligheden. Og på det personlige plan, synes jeg det har været spændende at opleve hvordan mennesker lever i andre lande, der er helt anderledes end vores lille "smørklat" Danmark”.

Og slutter” Jeg forventer at tage 25år mere det er et spændende job med systemudvikling, og med den nyoprettede udviklingsafdeling i Daniit ser jeg frem til en spændende fremtid.
Jeg husker tilbage på at min rejseaktivitet i "de yngre dage" har givet mange spændende oplevelser både arbejdsmæssigt og privat.
Jeg har altid været glad for at arbejde i Daniit, hvor gode og dygtige arbejd kollegaer, samt meget frihed under ansvar, har gjort det attraktivt at blive mange år i Daniit”.

Ronni Jensen Technical Manager: ”Vi er glade for at have Jesper som en del af vores udviklingsafdeling. Jesper er dedikeret i hans arbejde og vellidt af kunderne.
Vi håber, at Jesper vil forblive hos Daniit”.

Vi ønsker Jesper hjertelig tillykke med jubilæet 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Daniit A/S

Jyllandsgade 42
6400 Sønderborg
Danmark
Daniit A/S

Send til en kollega

0.079