23948sdkhjf

Smart LED lampe med skift mellem mange farver og alarmlyde

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Den nye kompakte LED lampe type 240 fra Werma, kan skifte mellem 7 forskellige farver og give lydalarm med enten fast lyd eller pulserende alarmtoner. Der loves lynhurtig levering fra fabrikken.

WERMA lover meget korte leveringstider på deres lækre LED lampe type 240, der kan skifte mellem 7 forskellige lysende farver og lydalarmer på op til 85dB.

Lampen er kompakt og passer med sin størrelse på ø55mm rigtigt godt ind mange steder, hvor der er snævert med plads. Er der mere plads til rådighed, kan man istedet vælge en større lampe fra EVO serien, som findes i mini, midi og maxi størrelse. Her kan der ligeledes skiftes farve, så man slipper for at bruge et traditionelt lystårn, eller endnu værre, at skulle montere flere ens lamper i forskellig farve på det samme sted.

Sikkerhedsmæssigt er lampen udført i IP65 og tåler dermed rengøring i sanitære rum. Da lampen samtidig er beregnet til DC sikkerhedsspænding mellem 10-30V, vil den kunne indgå som en del af sikkerheden i rum med farlig atmosfære og i mange generelle 12V eller 24V installationer.

Vil du vide mere om Werma, så kig med her, og vil du vide mere om 240 lampen, så kontakt vor produkt chef Brian Ziegler på mobil 60208040, eller mail: bz@robotech.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.14