23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Thermik termoafbrydere og PTC'er fra SynFlex

Termoafbryderen er som en forsikring. Du ved ikke om den virker, før du får brug for den. Derfor er høj kvalitet en god investering.

SynFlex A/S repræsenterer Thermik Gerätebau GmbH på det danske marked. Thermik’s produkter er et stærkt valg for de kunder, der insisterer på høj kvalitet, når der skal vælges termisk beskyttelse af f.eks. elektromotorer, generatorer, transformere og alle andre elektriske eller elektroniske apparater.

Thermik var fra starten, fast besluttet på, kontinuerligt at optimere kvaliteten af deres produkter, for på den måde, at bane vejen for yderligere innovation. Som et resultat kan Thermik i dag kalde sig verdens førende producent af termisk beskyttelse af højeste kvalitet – måske endda verdens bedste.

Termisk beskyttelse skal jo virke hver gang. Derfor er kvalitet  fuldstændig afgørende.

SynFlex A/S har leveret ubeklagelig termisk beskyttelse fra Thermik til vores kunder i mange år, hvilket viser, hvor meget både Thermik og vores kunder, prioriterer kvalitet.

 Du kan se et udvalg at Thermik’s produkter på vores hjemmesiden og du er velkommen til at kontakte vores kundeservice telefon 4448 5500 eller info@synflex.dk.

SynFlex A/S
Lejrvej 3
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39328917
P nummer: 1003059590

Kontaktperson

MHO
Mads Hesselbæk Olesen
Adm. direktør
mo@synflex.dk

Send til en kollega

0.031