23948sdkhjf

Optimering af support på PCS7

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Den 1. oktober 2022 forbedrede vi supporten på PCS7, så der ikke kun er support i 8 timer om dagen i alle hverdagene. Det nye tiltag betyder, at der nu er mulighed for support i 20 timer om dagen i alle ugens hverdage.

PCS7, SIMIT, PCS neo og AE-hardware får nu samme support, og en af fordelene er, at det bliver fordelt på fem hubs med specialister inden for området. Tidligere var det ikke altid muligt, at man blev mødt af en specialist i de enkelte lande.

Sandsynligheden for, at en sag bliver yderligere eskaleret, er også minimeret, så der hurtigere bliver fundet en løsning.

Callback-tiden er 4 timer. Det er også stadig muligt at bruge et priority card 9LF1110-6DA12-1AB1, og her er den forventede callback-tid 30 minutter. De fem hubs ligger i henholdsvis England, Frankrig, Spanien, USA og Indien, og det betyder at fremtidige sager skal oprettes på engelsk.

Det er vigtigt at vælge det rigtige produkt, så sagen kommer til den rigtige afdeling, fx Process Historian, hvor der både er en udgave til WinCC og en til PCS7. Eller hvis der er problemer med en S7400 CPU, så er det et hardwareproblem, og derfor vælger man hardware. Er det et Step 7-problem, vælger man Step 7. 

Da 400-hardware er en del af PCS 7 bliver disse sager også varetaget af de nye hubs. Hvis man ønsker et S7-400 HW-problem behandlet i den danske support, skal man kategorisere problemet som et ”Step 7-problem”.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Send til en kollega

0.11