23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Foamlite® - mindre vægt, flere fordele

Foamlite® har alle fordele som de velkendte PP-H plader - Dog med mindre vægt, grundet den opskummede kærne... Man sparer hele 30% vægt i sine konstruktioner!

Foamlite ® er velegnet produkt, til alle som bygger beholdere, tanke eller andet indenfor den kemiske industri. PP-H anvendes ofte til opbygning af kar og beholdere indenfor den kemiske industri. Det kan svejses og programmet omfatter plader, stænger, profiler, rør, fittings, svejsetråd og ikke mindst et opdateret kalkulationsprogram udviklet af Röchling.

Foamlite® er et innovativt produkt fra Röchling, som reducerer vægten med hele 30%. Kærnen er lukkede celler, og overfladen er med fin narv - hvilket giver en super nem og flot plade..

PP-H kendetegnes ved at kunne bukkes mange gange uden at knække (hængsels virkning), derfor kan man producere hjørner i sine produkter, helt uden synlige samlinger på ydersiden.

PP-H, anvendes også til bl.a. støbning af fiberbeton, og tåler varmt vand og damp for rengøring.

Foamlite® kan bores, saves, fræses, svejses og boltes med almindelige værktøjer

Den nye PP-H Foamlite® leveres fra værk i første omgang som plade 3000 x 1500 x 15 mm i standard grå RAL 7032, men kan produceres i mange farver, tykkelser op til 20mm og formater op til 2000mm

Nordisk Plast
Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1016781866

Send til en kollega

0.047