23948sdkhjf

Trescal - nu også på Sjælland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Trescal A/S

Med virkning fra d. 1. februar 2013 har ST Aerospace Solutions (STAS) og Trescal A/S indgået et samarbejde om kalibrering og vedligehold af STAS’ måleinstrumenter.

Trescal skal i fremtiden stå for at kalibrere og vedligeholde alle måleinstrumenter hos STAS i henholdsvis i København, Stokholm og Oslo.

Som en del af aftalen overtager Trescal STAS’ eksisterende kalibreringslaboratorium, inklusiv 8 meget kompetente og erfarne medarbejdere.
Laboratoriet er i stand til at kalibrere mange forskellige instrumenter indenfor flg. parametre:
- tryk
- flow
- el
- temperatur
- geometri
- moment
- kraft
- masse

Trescal er meget glade for aftalen, som åbner op for at kunne betjene kunder på både Sjælland og i Sydsverige, fra laboratoriet beliggende på Amager Strandvej i Kastrup. En mulighed, som Trescal længe har ønsket at kunne tilbyde sine kunder.

Om Trescal (www.trescal.dk)

Trescal - Verdens klart største udbyder af kalibrering og service af måleudstyr.
Trescal er repræsenteret I lande over hele verden: Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige, Holland, England, Rumænien, Singapore og USA.
Som supplement til standard tekniske ydelser (verifikation, kalibrering og reparation af test- og måleudstyr), tilbyder Trescal deres ekspertise til implementering og anskaffelse af målesystemer, kundetilpassede software systemer, teknisk support og kurser.
Trescal opererer med over 60 kalibreringslaboratorier, og har mere end 1500 ansatte. Trescal servicerer 20.000 kunder i forskellige sektorer, så som Forsvaret, Luftfart, Flyindustri, Bilindustri, Kraft- og Varmeværker, Elektronikindustri, Mobiltelefonbranchen og Medico & Pharma.

For yderligere information, kontakt Adm. Direktør Jan F. Wrang på tlf.: +45 40187055 eller e-mail: jan.wrang@trescal.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Trescal A/S

Mads Clausens Vej 12
8600 Silkeborg
Danmark
Trescal A/S

Send til en kollega

0.048