23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed fra laserafdelingen Scanditron Danmark A/S

Scanditron Danmark’s laser afdeling er mest kendt i elektronikbrancen for vores store erfaring inden for stencil produktion, som vi har beskæftiget os med de sidste 20 år.

Udover alle de stencil relaterede opgaver, kan vores højteknologiske fiberlaser udføre mange andre spændende opgaver. Heriblandt tandhjul, beslag og andre mekaniske dele, som kræver høj præcision og kvalitet.

Laserskæring er specielt egnet til prototype produktion og små serier, men laserskæring er også perfekt til større serier, hvor der er høje krav til kvalitet og præcision, .
Det er faktisk kun fantasien som sætter grænser. Med andre ord: ”hvis du kan tegne det, kan vi skære det”.

Scanditron’s nyeste fiberlaser skærer med ekstrem høj præcision i materiale tykkelser fra 0,05mm op til 1mm, fortrinsvis i rustfri stålplader. Skæringen er så glat og ren, at efterbehandling som oftest slet ikke er påkrævet. Hvis produktet kræver det, kan vi også tilbyde efterbehandling, såsom elektropolering og nano-behandling.
Billedet viser et eksempel på et tandhjul i 50x forstørrelse, skåret i 0,7mm rustfri stål. Tandhjulet er taget direkte fra laseren uden nogen form for efterbehandling

En anden af Scanditrons forcer, er de korte leveringstider. Specielt ved prototyper kan dette have stor betydning. Desuden råder Scanditron over en erfaren CAD afdeling, som kan rådgive kunderne ved eventuelle spørgsmål.
Leveringssikkerheden er endnu en af Scanditron stærke sider. Firmaet råder over adskillige lasere placeret i egne produktionsafdelinger i Danmark, Sverige, Finland, Polen og Sydafrika.

Scanditron er stadig førende inden for produktion af stencils til elektronik industrien og kan udover levering af de gængse stencils skåret i rustfri stål og nickel, ligeledes tilbyde mange andre løsninger. Heriblandt stepstencils som anvendes mere og mere pga. kravet om at påføre forskellige højder og mængder på printet.
Scanditron er også leveringsdygtige i de såkaldte rework stencils, hvor man kan påføre pasta på enkelte komponenter og BGA’er.

Vores CAD afdeling har opbygget rigtig mange års erfaring i rådgivning og anbefalinger, så kundens stencil fungerer optimalt i produktionen.

Kort sagt, Scanditron er det åbenlyse valg , hvis du ønsker et godt dansk kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige priser.

Kontakt Torben Holm på 2249 1613 for yderligere information.

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Send til en kollega

0.062