23948sdkhjf

SYNFLEX PI 5000 induktions- og højspændingstester.

| Medlemsnyhed | Indrykket af SynFlex A/S

Synflex’s PI 5000 er handy og nem at betjene når der skal udføres induktions- og højspændingstest på elektrisk udstyr som elektromotorer og generatorer. PI 5000 arbejder med induktionssammenligning, som er unik.

PI 5000 benytter induktionssammenligning, som opdager kortslutninger til jord i individuelle vinklinger, så snart induktionen i en enkelt vikling afviger fra de andre sammenlignelige viklinger i samme elektriske udstyr. Denne test er mulig at udføre på elektromotorer i alle størrelser og med et vilkårligt antal viklinger. PI 5000 kan justeres efter elektromotorens størrelse ved at ændre den påtrykte spænding mellem 1,5 og 265 V AC. Desuden giver induktionssammenligningen, mulighed for at teste for kortsluttede apparater, imens de er installeret.
En særlig egenskab ved PI 5000, foruden induktionstesten, er en ikke-destruktive test eller måling ved op til 4750 V DC. Denne højspændingstest er fordelagtig ved udførelse af systematisk afprøvning af isolationsmodstanden, da den også registrerer påvirkninger, som måske ikke forekommer ved en lavere testspænding. Direkte måling af isolationsmodstanden er mulig mellem 250 kW og 200 MW. Isolationsmodstand uden for dette område kan også opdages via respektive spændingsindstillinger.
PI 5000 opfylder de nyeste standarder, er TÜV godkendt og kan, hvis det ønskes, leveres med kalibreringscertifikat.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SynFlex A/S

Lejrvej 3
3500 Værløse
Danmark
SynFlex A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079