23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt lysgitterserie af typen Smart

Med produktfamilien SLG Smart Light Grid præsenterer SICK en nye generation smarte lysgitre.

Vælg mellem en smal eller flad udformning, kodning af lysstrålerne for at undgå gensidig påvirkning. Simpel klik-montage og Plug & Play i stedet for besværlig idriftsættelse – det er de vigtigste fællestræk for de tre typer i produktfamilien.

SAS Smart-Area-Sensor …
.. er den perfekte løsning for en række automatiseringsopgaver på og i maskinen til for eksempel at tælle dele eller til detektering af emner/ figurer / konturer. Lysgitret rækker op til 4 m med en opløsning på op til 40 mm. 4 højdevarianter fra 120 mm til 600 mm gør det muligt at vælge en passende løsning. Også når det gælder betjeningsvenlighed sætter SAS en ny målestok: Med en enkelt teach-in knap får brugeren ikke bare adgang til valg mellem manuel og automatisk opsætning, men får samtidig mulighed for direkte adgang til lysgitterets software. Forskellige parametre som kryds- eller parallelstråler, tænd og sluk for hjælpefunktion til justering, PNP normally open/normally closed, gør det muligt at tilpasse lysgitret til den konkrete applikation.


SPL Bagved betegnelsen …
…gemmer sig lysgitret Smart-Pick2Light, som er effektivt til optimering af plukkereoler. Lysgitrets grønne LED anvendes til at angive, hvilken kasse der skal plukkes fra. LED lyset er placeret, så det er synligt fra alle vinkler, og det lyser så kraftigt, at det også kan ses over større afstande. Dermed kan alle reolkasser overskues hele tiden på en let og hurtigt hurtig facon. En anden fordel er den integrerede overvågning mod forkert pluk-ning. Så snart der plukkes fra andre kasser end den anviste, markeres dette med en rød LED på lysgitret. SPL fås med parallelle eller krydsstråler.

SGS er…
… en Smart-Gate-Sensor et lysgitter, der næsten ubemærket sikrer automatiske døre i busser og toge, i lifte, ved tælleapparater og personsluser. Med en rækkevidde på op til 10 m, en opløsning fra 40 mm til 80 mm, og en gradvist forøget højde på lysgitret star-tende fra 600 mm og op til 1.400 mm kan SGS’en tilpasses enhver opgave. Som kon-sekvens af den årelange erfaring med lysgitre til overvågning af døre eller porte, har SICK integreret den såkaldte tyggegummifunktion i SGS’en : Ud fra hvordan de to lys-gitre sætter udgangen er det muligt at registrere om de enkelte stråler bliver afbrudt af eksempelvis et stykke tyggegummi. Den løbende overvågningsfunktion (f.eks. i et S-tog) fortsættes uanfægtet, men samtidigt afsendes der en meddelelse om, at lysgitret skal tjekkes eller vedligeholdes.

Lille, flad og med attraktiv pris…
…tilbyder de tre lysgitre i SLG-serien intelligente løsninger til en række indsatsområder. Hvis de indsættes i en særligt hårdt miljø, er det muligt at få et stabiliseringshus i aluminium.

Datablad på lysgitter SAS

Datablad på lysgitter SPL

Datablad på lysgitter SGS

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.063