23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20 års jubilæum for en ildsjæl

Den 1. december er det 20 år siden, at Henrik Bostrup startede som sælger af SICKs sensorer.

Den 1. december er det 20 år siden, at Henrik Bostrup startede som sælger af SICKs sensorer. Igennem årene har Henrik arbejdet med næsten alle SICK produkter, fra automationssensorer, over udstyr til securityapplikationer, til komplet leverance af identifikationssystemer til bl.a. lufthavne.

Fra at være den eneste sælger i Danmark til hans nuværende position, som produktchef for 4 af SICKs 6 divisioner, har han formået altid at sætte sig ind i kundens behov og levere konkurrencedygtige løsninger, som har givet firmaets kunder mulighed for at optimere deres løsninger.

I branchen er Henrik anerkendt som en ildsjæl der aldrig lader en opgave uløst, og mange kunder benytter hans viden til at udvikle nye løsninger. Internt i vores organisation deltager Henrik i udvikling af nye produkter, baseret på kundernes behov og vores vision om at være den markedsledende leverandør af automationssensorer. Henrik er og har altid været en ivrig formidler af udviklingen af de nyeste teknologier og anvendelsesmuligheder for industrien. Gennem sit tætte arbejde med brancherelaterede magasiner og aviser, bringer han kompliceret tekniske problematikker ned på et niveau, hvor lægmand kan sætte sig ind i produktets fordele.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.031