23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag fejlene før din kunde.

Mobil og LTE - Med EXFO Brixhawk DA – Distribueret analyzer til mobilnettet

BrixHawk DA giver mulighed for monitorering og servicering takket være real-time KPI’er og detaljerede user-plane analyser. Flere prober placeret i marken opfanger netværkstrafikken fra enten 1G eller 10G interfaces. KPI-generatoren håndterer disse data og gemmer dem i en central database til realtime analyse eller efterfølgende trending. Brixhawk DA kan sammenligne data fra både control-plane og user-plane og præsentere resultaterne i ét overskueligt billede. Problemerne kan identificeres og rettes med det samme.

Idet mobile netværk udvikler sig til at være “ren” IP for at imødekomme det stigende behov for båndbredde til et stigende antal kunder er det vigtigere end nogensinde at få et detaljeret indblik i hvordan netværket fungerer. Ved at have det rigtige overblik kan der justeres på de rette parametre for at optimere netværket. I stedet for blot at måle på transmissionen, er operatørerne nødsaget til at fokusere mere på kunde- og applikationsbaseret QoS-målinger, hvilket giver mulighed for at vurdere kundens kvalitetsoplevelse (QoE).

Fuldt skalérbart

Brixhawk DA kan startes op som en enkelt enhed til field-test og senere opgraderes til en serverbaseret løsning med distribueret analyse på netværket.

Software muligheder

*Diagnostics Suite: Statistik og user-plane analyse til diagnose af QoE på netværket. Signalerings-KPI’er, komplette xDR’er, kunde- og applikationsbaserede QoS-målinger, IP og user-plane analyse med DPI.

*Call and Session Analyzer: Opkald- og session tracing og analyse til fejlfinding: Se hvordan de individuelle kald eller sessioner udvikler sig igennem netværket med flere interfaces.

*Protocol Monitor: Detaljeret dekodning for at finde roden til et specifikt problem. Hvordan kommunikerer elementerne med hinanden.

”For at øge interessen afholder vi til marts møder med relevante aktører på det danske marked, med deltagelse af EXFO’s CTO Murat Bilgic, som er Director of Wireless Technology i EXFO” siger Jens Bundgaard, fra Metric Industrial A/S

Det danske Nethawk Team består af følgende tre personer:

Jens Bundgaard, Metric Industrial A/S

Jesper Wind, Regional Sales Manager EXFO

Patrik Marjeta, Application Engineer, EXFO Nethawk.

For mere information, kontakt:

Jens Bundgaard, jb@metric.dk, 2220 2618

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.046