23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinstyring med intelligente funktioner

Automatisk veje- & pakkemaskine applikation:

Traditionelt vil en PLC med en touchscreen blive benyttet, men ofte støder man på de velkendte problemer med at integrere tredie parts udstyr via kommunikationsinterface, besvær med PLC Motion Control og styrefunktioner, samt at løbe tør for hukommelse for kontrol-og produktions parametre. Advantech APAX-6571XPE og AMAX-2000-serien, er den ideelle løsning til at integrere bevægelse, netværk og funktionalitet i informationsbehandling .



For at undgå disse problemstillinger har Advantech en løsning baseret på deres kraftfuld PAC løsning, som sikrer nemme udvidelsesmuligheder med simple produktkonfigurationer, for at opnå højpræcisions kørsel med avancerede funktioner.



Som et eksempel kan nævnes, opgaver med automatisk og meget nøjagtig vejning og pakning af produkter fundet indpas i mange sektorer, indenfor farmaceutisk industri, medicin, mad og drikke, smykker, guld, sølv og meget mere. Efter vejningsprocessen, vil et transportsystem transportere materialet til et emballeringssystem. I de seneste år, er disse automatiske vægte og pakkemaskiner begyndt at inddrage intelligente funktioner, såsom fleksible ordrer og mere detaljerede produktionssystemer.

En aktuel opgave var at opgradere en vejning og pakkemaskine med Advantech’s kraftige PAC løsning, for at opnå højpræcisions kørsel med high-end funktioner.

Advantechs løsning fokuserer på høj præcision, måling og ”motion” kontrol. Ved at tilslutte APAX-6571XPE med ADAM-4000 og AMONet ”motion” moduler, er applikationsingeniørens arbejdsindsats blevet væsentligt forkortet og forbedret på både pålidelighed og præcision. Ved at integrere en højpræcisions motor og højhastigheds dataopsamlingsmoduler, er de samlede systemomkostninger blevet reduceret, herunder omkostninger til ledninger og kabler. Ved hjælp af high speed computing, masselagring og alsidige kommunikationsinterfaces, opfyldes kravene til hurtig kommunikation med høj præcisions vejning og hurtig dataopsamling.

for yderligere oplysninger se: www.metric.dk

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.047